.Quiz 2 Corinthians Introduction

 .Quiz 2 Corinthians Introduction

Read 2 Corinthians Introduction

2 കൊറിന്തോസ്, ആമുഖം P. O. C ബൈബിള്‍

1: What is the most personal and emotionally charged of all of Paul's extant writings?

A. Romans 

B. Galatians 

C. Ephesians 

D. Second Corinthians 

Answer 1: D. Second Corinthians (Introduction)

2: In which chapters of Second Corinthians does Paul discuss the theology of sharing possessions and community of goods among Christian churches?

A. Chapters 1-2 

B. Chapters 2-7 

C. Chapters 8-9 

D. Chapters 10-13 

Answer 2: C. Chapters 8-9 (Introduction)

3: What aspect of Paul's ministry does he emphasize and defend in Second Corinthians?

A. His eloquence 

B. His authority as an apostle 

C. His organizational skills 

D. His popularity among other missionaries 

Answer 3: B. His authority as an apostle (Introduction)

4: What event or change in plans between Paul and the Corinthians triggered a crisis discussed in Second Corinthians?

A. A disagreement over theological doctrines 

B. Changes in Paul's travel plans 

C. A dispute over the collection for Jerusalem 

D. The arrival of intruders in the Corinthian church 

Answer 4: B. Changes in Paul's travel plans (Introduction)

5: In which part of Second Corinthians does Paul enumerate the circumstances of his ministry and the tribulations he has endured?

A. Chapters 2:14–7:4 

B. Chapters 8:1–9:15 

C. Chapters 11:21–29 

D. Chapters 13:3–4 

Answer 5: C. Chapters 11:21–29 (Introduction)

6: What rhetorical style does Paul employ in Second Corinthians, characterized by questions, challenges, and paradoxes?

A. Narrative 

B. Philosophic 

C. Poetic 

D. Historical 

Answer 6: B. Philosophic (Introduction)

7: When was Second Corinthians written?

A. A.D. 50 

B. A.D. 57 

C. A.D. 60 

D. A.D. 65 

Answer 7: B. A.D. 57 (Introduction)

8: What is a notable characteristic of Second Corinthians, causing scholars to suggest it might be a compilation of several letters?

A. Lack of emotional depth 

B. Lack of rhetorical power 

C. Lack of continuity 

D. Lack of theological content 

Answer 8: C. Lack of continuity (Introduction)

Comments

Popular posts from this blog

13. Quiz 2 Corinthians Chapter 13

Quiz Memory Verses from 2 Corinthians